Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΦΤΕΡΟΥΓΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ



Πως να φτιάξετε τις "ταπεινές" φτερούγιες του κοτόπουλου ...καταπληκτικό μεζέ

































Αλείψτε τις φτερούγες με λάδι, λεμόνι, πασπαλίστε τες με το Μείγμα Μπαχαρικών για Κοτόπουλο "καλή νοικοκυρά" και αραδιάστε τες σε ταψάκι.

Ρίξτε ελάχιστο νεράκι στο ταψί, για να μην καίγεται στην διάρκεια του ψησίματος και ίσως λίγο άσπρο κρασί, για να δώσει το άρωμά του (προαιρετικά).


Βάλετε το ταψί στην μεσαία σχάρα του φούρνου, και ψήστε στο γκριλ (χωρίς αέρα), μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές και δοκιμάστε έναν καταπληκτικό μεζέ (γι' αυτό φροντίστε να ψήσετε αρκετές)!!!


TIPS

Αν θέλετε να τις συνοδεύσετε με πατατούλες τηγανιτές, ή κάποιο πιλάφι, τότε ίσως σας

χρειάζεται το ζουμάκι τους, που θα είναι η ιδανική σάλτσα!

Όταν λοιπόν τις βγάλετε από τον φούρνο για να τις γυρίσετε, φροντίστε να προσθέσετε λίγο νεράκι, ώστε 

να μείνει λίγο παραπάνω ζουμί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: