Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Καλαμαράκια γεμιστά με μυδοπίλαφο



Αν υπάρχει έτοιμο μυδοπίλαφο, ή κάποιο άλλο θαλασσινό πιλάφι, μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να ετοιμαστούν γεμιστά καλαμαράκια...























 .....και να ψηθούν. στα κάρβουνα,  ή και στο γκριλ, όπως περιγράψαμε σε προηγούμενες συνταγές:   


Και μην ξεχάσετε να τα περιλούσετε με τη σος λαδολέμονου, που θα απογειώσει την γεύση τους, και θα τα κάνει τρυφερά !!


ΣΟΣ ΛΑΔΟΛΈΜΟΝΟΥ

Σε ένα σέικερ χτυπάμε πολύ καλά (να πυκνώσει):


  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο, ή ηλιέλαιο
  • Το χυμό ενός λεμονιού
  • 1/2  κουτ. γλ. Μείγμα Μπαχαρικών για Ψάρι "Καλή Νοικοκυρά"



Σημείωση:


Αν δεν έχετε στην διάθεσή σας το Μείγμα Μπαχαρικών για Ψάρι "Καλή Νοικοκυρά", μπορείτε να απλά να χρησημοποιήσετε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη κι οποιοδήποτε μπαχαρικό της αρεσκείας σας. Στην σος λαδολέμονου ρίξτε και λίγη μουστάρδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: