Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Σολομός στο γκριλ



Πασπαλίστε τον σολομό 
 με το Μείγμα Μπαχαρικών για Ψάρι "Καλή Νοικοκυρά" 
κι από τις δύο πλευρές.





























Βάλτε το σε ταψάκι με ελάχιστο νεράκι (για να μην καεί το ταψάκι και καπνίζει ο φούρνος) 
και τοποθετήστε το στην επάνω-επάνω σχάρα.

Ψήστε στο γκριλ, χωρίς αέρα μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Λούστε το με λαδολέμονο και απολαύστε το κρουστό και πεντανόστιμο!!



TIPS

Με τον ίδιο τρόπο ψήστε τον ξιφία, το μαγιάτικο, ή όποιο ψάρι σε φέτα προτιμάτε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-

Διαβάστε επίσης: